PEPP logo
afspraak maken

Activiteiten

Arrangementen

Behandelingen

Workshops

Evenementen

Online Traject Leef Vrij (4 mnd)

Ontsnap aan stress, lasten en vermoeidheid: Ontdek het ongedwongen ritme van genade in ons online ‘Leef Vrij’ traject!

Ben je vermoeid, uitgeput, opgebrand door religie? Kom tot mij. Ga weg met Mij en jouw leven zal hersteld worden. Ik zal je laten zien hoe je werkelijk tot rust kunt komen. Wandel met Mij en werk met Mij. Kijk toe hoe ik het doe. Leer het ongedwongen ritme van genade. Ik zal niets opleggen dat niet bij je past of te zwaar is. Houd mij gezelschap en je zult leren om vrij en gemakkelijk te leven
Mattheus 11:28

Wat dit traject voor jou kan betekenen:

Stel je voor: een avontuurlijke reis van 4 maanden die je leven transformeert. Dit traject helpt je om oude obstakels los te laten en nieuwe wegen te vinden naar een vrijer, meer vervullend en ontspannend leven in relatie met God.

Ontdek hoe je meer rust, zelfvertrouwen en verbondenheid kunt ervaren. Niet alleen zul je persoonlijk groeien, maar je zult ook merken dat je relaties met anderen versterken. Kortom, het is een reis vol hoop, vernieuwing en persoonlijke groei.

De 7 sleutels die je gaat ontdekken zijn: Identiteit, Goed genoeg, Waarheid, Vertrouwen, Aandacht, Autoriteit en God alleen 

Ben je klaar om deze reis aan te gaan?

Vanaf jouw favoriete plek te volgen.

Thuis op de bank, in je favoriete hoekje, waar je ook maar wilt, kun je jezelf onderdompelen in dit inspirerende avontuur. Met onze 24/7 ondersteuning via e-mail staan we altijd klaar om je te begeleiden.

Hoe werkt het? Simpel! Je leest thuis het boek, volgt boeiende videolessen en gaat actief aan de slag met vragen, opdrachten, reflectie en een online workshop. Deze dynamische mix van leren en doen zorgt ervoor dat je echt de vruchten plukt van deze reis.

Dus waar wacht je nog op? Pak je favoriete plekje, maak jezelf comfortabel en bereid je voor op een avontuur dat je leven zal veranderen. Ideaal op elke plek te volgen, dit traject staat voor je klaar!

Extra’s tijdens dit traject

  • Boek Leef Vrij (Digitaal)
  • Toegang tot exclusieve en leerzame video lessen.
  • 24/7 coaching via de mail van Henrieke of Sida
  • Tikva Audio’s
  • Een start- en eind coachingsgesprek via zoom met Henrieke en/of Sida
  • Bemoedigende feedback op reflectieverslagen

Deze maand 100 euro korting! Van €249 nu voor €149!

Plan nu jouw kennismakingsgesprek en start met dit prachtige levens veranderende traject!

De 7 sleutels waar jij mee aan de slag gaat zijn: Identiteit, Goed genoeg, Waarheid, Vertrouwen, Aandacht, Autoriteit en God alleen 

Dit traject is heel erg geschikt om individueel of samen met bijvoorbeeld een zus of vriendin te volgen

Welkom voor meer diepgang, persoonlijke groei en vernieuwing!