Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dance Art

3 juni @ 13:00 - 16:30

Gratis

Make it Happen & Be You!
Dansen met vlaggen is een hele mooie kunstvorm met een diepere betekenis, het geeft weer wat er in je hart leeft. Deze kunstvorm zet emoties in beweging, het geeft je intimiteit met God, het maakt je vrij, geeft troost en herstel. God heeft Zijn expressie al in je gelegd, je hoeft het alleen maar in werking te zetten. Hij is een God van kracht en passie, van kleur, vorm en beweging. Dat kan je in de natuur zien. Zijn werk, alles wat Hij heeft geschapen, bewijst Zijn eeuwige kracht.

Sarita Makhan
In het diepste dal van mijn leven kwam ik in aanraking met vlaggen. In een workshop leerde ik te dansen met vlaggen en dat terwijl ik zei dat ik nooit meer zou dansen, maar God zei: kom en dans!
Het is echt mijn passie geworden, maar bovenal brengt het mij troost, herstel en kan ik mijn emoties doorvoelen.

De Workshop
Je leert in een veilige omgeving en in alle vrijheid, je creatieve expressie te ontwikkelen door dans en vlaggen.
Wat gaan we doen? Geen kantklare danspasjes, maar we gaan bewegen op Gods ritme door middel van mooie worship muziek en gebruik van vlaggen. In deze les gaan we samen op zoek naar jouw identiteit en talent. De veelkleurigheid van God ontdekken, intimiteit met God hebben, de diepere betekenis van het gebruik van vlaggen en de uitleg van kleuren. Maar vooral in ontspannen sfeer bewegen.
De dingen van de wereld verbleken als je Zijn heerlijke aanwezigheid leert kennen. Steeds weer terugkerend naar die plaats om Zijn vrede te ervaren. Ik kan het je aanbevelen. Kom en dans!

Na de workshop geniet je van een lekkere koffie of thee met een gezonde bite in PEPP en kun je nog afsluiten met het Cheer UP PEPP arrangement. Dit kun je ook voordat de workshop begint doen. Laat het even weten via een bericht als je hiervan gebruik wilt maken.

Waar: start PEPP Center, de workshop vindt elders op de Eemlandhoeve plaats.

Deze workshop is gratis. Je kunt een vrijwillige bijdrage geven.

Gegevens

Datum:
3 juni
Tijd:
13:00 - 16:30
Kosten:
Gratis

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar