Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Leef Vrij Dag Retraite

25 juni @ 09:30 - 16:00

€ 125

Leef Vrij Dag Retraite
(inclusief Boek Leef vrij)

Steeds meer en meer mensen hebben te maken met stress, overspannenheid en burn-out. Elke dag hebben we te maken met duizenden prikkels. We ervaren druk van anderen of druk door onszelf. We kunnen enorm in beslag genomen worden door de wereld om ons heen.

Wil jij al deze prikkels even stoppen? Een dag uit de maalstroom van het leven stappen en op adem komen?

Wil jij nu eens echt tot jezelf komen, de tijd hebben om wat dingen te overdenken, misschien eens te kijken hoe je je echt voelt, te bekijken waar je nu staat en waar je heen wilt?
Boek dan nu de Leef Vrij Dag retraite.

Op deze dag ontdek je dat je meer mag leven vanuit vrijheid, rust en ontspanning.
Een dag vol hoop, verfrissing en persoonlijke groei!

Hoe ziet de Leef Vrij Dag Retraite eruit?

9.30 uur: Welkom in PEPP met biologische koffie of thee met ‘gezonde’ cake.
10.00 uur: Sessie Inside Outpaint met Joke van’t Hof thema Leef Vrij (inclusief gebruik materiaal en pauze met bio koffie/thee)
12.30 uur: Heerlijke lunch van het Proeflokaal met verse ingrediënten uit de moestuin van de Eemlandhoeve. Bij mooi weer op het terras of een plekje ergens op de hoeve. Bij regen lekker warm en droog in PEPP.
13.30 uur: Masterclass ‘essentiële oliën om tot rust te komen en te ontspannen’ Leer over essentiële oliën en maak je eigen relax roller om mee naar huis te nemen.
14.30 uur; Geniet van het Cheer Up PEPP Arrangement (aansluitend drink en bite)
15.00 uur; Geniet op de bank in PEPP, lees wat, denk wat of maak een wandeling met een wandelpodcast of loop zelf in alle rust over de hoeve….
+/- 16 uur: Ga verfrist en vol hoop naar huis met het boek Leef Vrij.

Enjoy a healthy life
Sida

Wanneer: Vrijdag 25 juni, 2 juli of 9 juli.
Kosten €125 euro pp. (all inclusive)
Aanmelden en/of vragen; info@peppcenter.nl

Inside Outpaint:
In de sessie Inside Outpaint breng je naar buiten (op het doek) wat er van binnen leeft als middel ter verwerking of om te zien waar je staat.
Inside-outpaint werkt door middel van vormen en kleuren. Omdat je van binnenuit werkt ontstaat er gaandeweg een verbeelding. Je werkt vanuit je gevoel en niet vanuit je verstand. Op gevoel worden de kleuren bij het thema uitgezocht en ga je aan de slag. Er wordt gewerkt met penselen, paletmessen en vingers. Joke is creatief therapeut en heeft net de opleiding praktische psychologie afgerond.

Cheer Up PEPP arrangement:
Ontspan door een heerlijke relax sessie in een mechanische massagestoel op basis van een persoonlijke body scan. Terwijl je luistert naar rustgevende muziek of een waardevolle meditatie en geniet van heerlijke geuren. (kijk voor contra indicaties op de site: https://peppcenter.nl/massage-experience/
De effecten van deze stoelmassage zijn:

Activeert de stofwisseling
Verminderen van stress en spanning
Bevordert afvoer van afvalstoffen
Verbetert en stimuleert de bloedsomloop
Ontspanning van de spieren
Positief effect op nek-, schouder- en rugklachten
Positief effect op psyche en welzijn

Gegevens

Datum:
25 juni
Tijd:
09:30 - 16:00
Kosten:
€ 125

Locatie

PEPP Center Eemlandhoeve

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Leef Vrij Dag Retraite
125,00 incl. BTW
Onbeperkt