Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Seek, Abide & Listen

16 februari @ 19:45 - 21:00

€ 12.50

In deze les neemt Alie je mee naar echte ontspanning en vrede. We beginnen met lichaamsoefeningen, dan over naar ontspanningsoefeningen en dan luisteren we naar wat God wil zeggen tot ons.

Alie is sinds 1985 aan het werk als fysiotherapeute en sinds 2011 aan het werk als volledig bekkenfysiotherapeute. Ze helpt mensen daarnaast ook op het gebied van ontspanning en ademhaling.

Alie is ervan overtuigd dat er iets wonderbaarlijks beschikbaar is, dat echte rust en vrede geeft. Een vrede en rust die diep doordringt in je lichaam, ziel en geest. Deze rust en vrede is niet van de wereld, maar komt van de Bron van liefde zelf, namelijk God. Deze Bron kan jou liefde, blijdschap, vrede, rust en kalmte geven. Er is niets wat hier tegenop kan en niets wat je zo blijvend kan vullen als deze Bron van liefde.

De lessen die Alie verzorgt zijn gericht op rust en ontspanning. De lessen zullen je tot rust brengen en hernieuwde kracht geven om door te gaan. Is dit precies wat jij nodig hebt? Boek dan jouw ticket. Je bent welkom

Gegevens

Datum:
16 februari
Tijd:
19:45 - 21:00
Kosten:
€ 12.50

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Seek, Abide & Listen
12,50 incl. BTW
4 beschikbaar