Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tikva Online

6 april @ 19:30 - 20:15

€ 5

Tikva is het Hebreeuwse woord voor ‘hoop”, “verwachting” en “geloof.” Tikva is een vorm van bewegen en een ontspanningsmethode. Deze manier van rust en ontspanning is geïnspireerd op Psalm 23.

“U laat mij neerliggen in grazige weiden, U leidt mij zachtjes naar stille wateren.”

De bewegingen zijn eenvoudig en effectief. Ze vergrootten de mobiliteit, zorgen voor een verbeterde ademhaling en een verhoogde bloedcirculatie. De bloedcirculatie stimuleert de flexibiliteit en stabiliteit van het lichaam. Iedereen kan naar eigen vermogen deelnemen, je kunt er zelfs voor kiezen alleen te luisteren. Tijdens de lessen worden woorden gesproken die je zelfvertrouwen en menselijke waarde opbouwen.

Tikva is gebaseerd op christelijke waarden en we vinden het belangrijk dat iedereen gelijk en met respect behandeld wordt.

Ben je op zoek naar meer rust in je hoofd? Wil je ontspanning in je lichaam dan is Tikva wat voor jou!

Alles wat je nodig hebt is een matje, een denkentje en als je het fijn vindt ook een kussentje. De les wordt gegeven door Greethe Hanekamp.

Na aanmelding ontvang je van mij een link voor de les via de mail.

De les gaat door bij minimaal 2 aanmeldingen.

Gegevens

Datum:
6 april
Tijd:
19:30 - 20:15
Kosten:
€ 5

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar