Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop Soaken

15 december @ 19:30 - 21:15

Gratis

Je laten vullen in Gods Tegenwoordigheid

Tijdens deze workshop gaan we met een korte uitleg ontdekken wat soaken is en wat de Bijbel erover zegt.

Bertine heeft haar certificaat voor het leiden van soakinggebed behaald bij Toronto Airport Christian Fellowship in Canada (nu Catch the Fire) en neemt jou tijdens deze workshop mee op reis om meer van God te ervaren in je leven.

Wat is dat nou eigenlijk soaken? Soaken is ergens mee doordrenkt worden. We gaan stil worden. Zoals in psalm 46:10 kunnen lezen: “Wees stil en weet dat ik God ben”. We gaan ons niet leeg maken, maar we gaan ontspannen zitten of liggen terwijl er aanbiddingsmuziek of instrumentale muziek speelt, gemaakt door christenen, om te aanbidden of bij God te zijn. Daarbij nodigen we de Heer uit om te doen wat Hij wil doen. We worden stil voor Hem en wachten op Hem.

In ons vaak drukke gehaaste leven, is het oh, zo nodig om tot rust te komen. Om tot rust te komen bij Hem. Tijdens deze workshop gaan we na de korte uitleg het soaken praktisch toepassen en laten we na een gebed de muziek spelen.

Toegang; Gratis er wordt wel een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Locatie: PEPP Center Bunschoten

Gegevens

Datum:
15 december
Tijd:
19:30 - 21:15
Kosten:
Gratis

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Soaken
0,00 incl. BTW
5 beschikbaar