Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop Vreugdevol Gebed

10 januari 2023 @ 19:45 - 21:30

Gratis

Welke indruk krijg jij bij het woord gebed? Word je er blij van of juist niet? Tijdens deze workshop gaan we het stof van het woord gebed afhalen. Gebed is niet voor alleen maar oude dametjes op hun zolderkamer die daar lijstjes zitten te bidden. En gebed hoeft ook absoluut niet saai te zijn.

Gebed is vaak lastig voor velen, maar wat als gebed nou ook heerlijk en leuk kan zijn? Wat als het juist verfrissend is en niet saai? Wat als het heel anders is dan we vaak denken?

Tijdens deze workshop gaan we ontdekken hoe je gebed kan toepassen in je leven op een manier waarbij je er blij van wordt en ook hoe je er muziek bij in kan zetten.

Als we Jezus centraal zetten in ons gebed en zien hoe mooi Hij is, hoe krachtig, heilige en vol van vreugde, krijgen we heel andere indruk van wat gebed inhoudt en worden de lijstjes ingeruild voor een levende dialoog.

Bertine geeft deze workshop vanuit ervaring op diverse plekken waar Gods Geest enorm beweegt, gebedshuizen en is bekend met verschillende gebedsvormen. Ook heeft zij zelf een online-programma ‘Wandel met Jezus”, waarin je kunt groeien in intimiteit met God, Zijn leiding ervaren in je leven en een sterke identiteit in Hem kunt ontwikkelen zodat je zonder onzekerheid met focus stappen gaat zetten met Hem”.

Toegang: Gratis er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Gegevens

Datum:
10 januari 2023
Tijd:
19:45 - 21:30
Kosten:
Gratis

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Vreugdevol Gebed
0,00 incl. BTW
Onbeperkt