Lessen bij Pepp

Seek, Abide and Listen

In deze les neemt de docent je mee naar echte ontspanning en vrede. We beginnen met lichaamsoefeningen, dan over naar ontspanningsoefeningen en dan luisteren we naar wat God wil zeggen tot ons.

De lessen die Alie verzorgt zijn gericht op rust en ontspanning. De lessen zullen je tot rust brengen en hernieuwde kracht geven om door te gaan

Echt genieten en relaxen.

Massage

Massage is goed voor je lichaam en het is belangrijk om af en toe te ontspannen. Lichamelijke ongemakken ontstaan doordat je je innerlijke mens niet genoeg of de verkeerde aandacht geeft. Door een massage te ondergaan krijgen zowel je lichaam als geest positieve aandacht.

Er zijn massages van 45 / 60 / 80 minuten. (Bij kids tijd in overleg)

Je kunt in PEPP Center terecht voor een:

    • Ontspanningsmassage
    • Klassieke massage (ontspannen
      met stevige massagetechnieken afgewisseld)
    • Sportmassage (stevig)

 

Power Hour

Een uur lang trainen in de buitenlucht, zonder apparaten. Door middel van verschillende oefeningen worden alle spiergroepen in het lichaam getraind. Of je nu een beginnende sporter of een ervaren sporter bent, tijdens Power Hour werken we op jouw niveau aan je kracht en conditie. 

Massage Experience

Bij Massage Experience kom je helemaal tot ontspanning door een heerlijke sessie in een massagestoel, terwijl je luistert naar rustgevende muziek of een waardevolle (Bijbelse) meditatie en geniet je van heerlijke geuren.

Inside Outpaint

In de sessie Inside Outpaint breng je naar buiten (op het doek) wat er van binnen leeft als middel ter verwerking of om te zien waar je staat.

Inside-outpaint werkt door middel van vormen en kleuren. Omdat je van binnenuit werkt ontstaat er gaandeweg een verbeelding. Je werkt vanuit je gevoel en niet vanuit je verstand. Op gevoel worden de kleuren bij het thema uitgezocht en ga je aan de slag. Er wordt gewerkt met pencelen, paletmessen en vingers.

Confidence Finding Beauty

In deze cursus gaan we dieper in op de onderwerpen zelfwaarde, zelfbeeld en zelfvertrouwen. Ook krijg je make-up tips van een professionele visagist en maak je gebruik van mooie producten. Een super gave combinatie.

Natural Lifestyle

In deze lessen ontdek je wat voor schitterende cadeaus verstopt zitten in de schepping, je leert over de natuur, hoe je duurzaamheid praktisch in je leven kunt toepassen en over een ‘zero waste’ lifestyle.

Cross yoga

In een Cross Yoga les zijn de oefeningen gericht op God. Je krijgt de kans om je over te geven, stress los te laten en meer te ontdekken van jezelf en Christus en de hoop en liefde die hij ons heeft gegeven. Bij Cross Yoga geloven we dat de enige weg naar verlossing komt door Jezus Christus. We gebruiken geen hindoeïstische of andere oosterse religieuze filosofie in deze lessen.