Wat te doen bij Pepp

Salon Puur, de natuurlijke kapper

In een ontspannen sfeer kun jij bij PEPP Center naar de kapper. Bij Salon Puur kan je verschillende behandelingen ondergaan. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke hoofdhuidmassage met pure producten. Sharon werkt met een prachtige lijn producten PURE ELEMENTS ‘science & nature in harmony’.

Ook voor knippen van krullen kan je bij Salon Puur terecht.

Dames en Heren:

  • Knippen Dames/Heren €19,95
  • Wassen (inclusief hoofdhuidmassage ) + Knippen €24,95
  • Wassen ( inclusief hoofdhuidmassage) +, Knippen, Fohnen €27,95
  • Wassen ( inclusief hoofdhuidmassage) +, Knippen, Stylen €34,95
  • Wassen (inclusief hoofdhuidmassage) + Krullen Knippen + Stylen €38,95
  • Wassen (inclusief hoofdhuidmassage) + Fohnen €14,95

Kinderen tot 18 jaar:

  • Knippen €14,95

Seek, Abide and Listen

In deze les neemt de docent je mee naar echte ontspanning en vrede. We beginnen met lichaamsoefeningen, dan over naar ontspanningsoefeningen en dan luisteren we naar wat God wil zeggen tot ons.

De lessen die Alie verzorgt zijn gericht op rust en ontspanning. De lessen zullen je tot rust brengen en hernieuwde kracht geven om door te gaan

Echt genieten en relaxen.

Massage Experience

Bij Massage Experience kom je helemaal tot ontspanning door een heerlijke sessie in een massagestoel, terwijl je luistert naar rustgevende muziek of een waardevolle (Bijbelse) meditatie en geniet je van heerlijke geuren.

Inside Outpaint

In de sessie Inside Outpaint breng je naar buiten (op het doek) wat er van binnen leeft als middel ter verwerking of om te zien waar je staat.

Inside-outpaint werkt door middel van vormen en kleuren. Omdat je van binnenuit werkt ontstaat er gaandeweg een verbeelding. Je werkt vanuit je gevoel en niet vanuit je verstand. Op gevoel worden de kleuren bij het thema uitgezocht en ga je aan de slag. Er wordt gewerkt met pencelen, paletmessen en vingers.

Dance Art Expression

Je leert in een veilige omgeving en in alle vrijheid, je creatieve expressie te ontwikkelen.

Een hele mooie kunstvorm met een diepere betekenis, het geeft weer wat er in je hart leeft. Het zet emoties in beweging, het geeft je intimiteit met God, persoonlijke groei, herstel en vrijheid.

Wat gaan we doen? We gaan in ontspannen sfeer bewegen door middel van worship muziek en het gebruik van vlaggen. Op zoek naar jouw identiteit en talent. De dingen van de wereld verbleken als je Zijn heerlijke aanwezigheid leert kennen. Steeds weer terugkerend naar die plaats om Zijn vrede te ervaren. Ik kan het je aanbevelen. Kom en dans!

Tikva

Tikva is het Hebreeuwse woord voor ‘hoop”, “verwachting” en “geloof.”

Tikva is een vorm van bewegen en een ontspanningsmethode. De bewegingen zijn eenvoudig en effectief. Ze vergroten de mobiliteit, zorgen voor een verbeterde ademhaling en een verhoogde bloedcirculatie. De bloedcirculatie stimuleert de flexibiliteit en stabiliteit van het lichaam. Tijdens de les klinkt er rustgevende muziek en worden er liefdevolle en hoopgevende woorden uit de Bijbel gesproken.

Tikva is gebaseerd  op christelijke waarden.

Wat je tijdens de les nodig hebt is een matje, een dekentje en als je het fijn vindt ook een kussentje. We doen de les op blote voeten of op sokken.

Massage in de Rust

Omstandigheden in ons leven kunnen we niet altijd veranderen.  De ervaring leert dat wanneer je in die situatie de rust & vrede van God ervaart, je eigenlijk alles aankunt: “een leven vanuit Rust”.

Bij PEPP center bieden we Gezegend Masseren aan.  De ‘In de Rust’ massage brengt je in de Rust bij God. Deze massage gaat verder dan alleen een ‘ontspan-momentje’, de combinatie van de zachte maar stevige massage & gebed helpen je om letterlijk in je lijf te ontvangen wat God voor je heeft. Zet je hart wagenwijd open en laat je meenemen in Zijn liefde voor jou ♡

Het mooie is; jij bepaald wat je betaald! Hoe leuk is dat!

Baby Blessing

Een bijzonder moment voor jou als zwangere. Samen met de vrouwen die dichtbij je staan beleef je een heerlijke avond, gevuld met wellness, gebed, zegeningen, plezier, saamhorigheid, liefde en aandacht.

Terwijl jij geniet van een ‘Mooi Zwanger’ massage genieten jouw vriendinnen van een heerlijk voetenbad met magnesiumvlokken. Als dat niet een ontspannen begin is! De avond vult zich verder vanzelf met een moment van zegenen en toebidden, het maken van de ‘blessing’ slinger, veel gezelligheid, goede koffie of thee en wat lekkers.

Iedereen, maar vooral jij, gaat vervuld weer naar huis. Bemoedigd en toegerust om je bevalling vol vertrouwen tegemoet te gaan. Een ervaring rijker, dichterbij jezelf en de mensen van wie je houdt. En jouw kindje? Daar zijn woorden van Leven over uitgesproken, een mooiere start kun je toch niet bedenken? Jullie gaan weer helemaal “geblessed” naar huis!

Je kunt deze Baby Blessing zelf organiseren. Is een vriendin van je zwanger en wil je dit als verrassing voor haar organiseren? Wij werken graag met jullie mee om te zorgen dat dit een onvergetelijke verrassing voor haar wordt.

We adviseren de Baby Blessing te plannen tussen de 33e-37e week van de zwangerschap.Wil jij een Baby Blessing reserveren neem dan contact met ons op, dan kijken we samen naar een geschikte datum. Er is beperkt plek per maand beschikbaar, tijdig reserveren is dus aan te raden!

En ook bij de Baby Blessing geldt ons principe; je mag zelf bepalen wat je betaald!

Zwangerschapmassage