Team PEPP stelt zich voor

Sida digristina-van Diermen

Initiatiefneemster en eigenaar PEPP Center.

Ik heb een passie voor mijn naaste en wil graag dat het met iedereen goed gaat. Daarom koos ik vroeger waarschijnlijk ook voor de zorg, ik heb lang als praktijkondersteuner gewerkt. Later heb ik een ander pad gekozen, ik mocht verschillende bijbelscholen volgen en daar ontdekken hoeveel waardevolle lessen er in de bijbel staan, lessen die bijdragen aan je lichamelijke en geestelijke gezondheid. De wens is ontstaan om anderen een plek te bieden om tot rust te komen, te genieten, te reflecteren, te leren en vooruit te kijken. Naast de waardevolle lessen uit de bijbel heb ik ook een passie voor gezonde voeding en het goed verzorgen van je lichaam. 

Met al mijn passies kan ik bezig in het PEPP Center. 

Een plek van hoop, verfrissing en persoonlijke groei.

Fysiotherapie

Alie Schipper

Seek, Abide and Listen.

Alie is sinds 1985 aan het werk als fysiotherapeute en sinds 2011 aan het werk als volledig bekkenfysiotherapeute. Ze helpt mensen daarnaast ook op het gebied van ontspanning en ademhaling. 

Alie zet haar talenten in bij het PEPP-Center. Alie is ervan overtuigd dat er iets wonderbaarlijks beschikbaar is, dat echte rust en vrede geeft. Een vrede en rust die diep doordringt in je lichaam, ziel en geest. Deze rust en vrede is niet van de wereld, maar komt van de Bron van liefde zelf, namelijk God. Deze Bron kan jou liefde, blijdschap, vrede, rust en kalmte geven. Er is niets wat hier tegenop kan en niets wat je zo blijvend kan vullen als deze Bron van liefde.

Arianne van Halteren

arianna van Halteren

Confidence Finding Beauty.

Veel mensen worstelen met zichzelf en vinden zichzelf niet goed genoeg. Arianna wil graag dat mensen zien hoe mooi ze zijn gemaakt. Toen ze 16 jaar was koos zij op school de richting schoonheid. Ze wist toen nog niet, dat deze richting precies paste bij het plan voor haar leven. Op haar 20e is ze naar Mozambique gegaan om Harvest School 22 bij te wonen. Dat heeft haar leven echt veranderd.  Arianna wil mensen laten zien hoe je je op de juiste manier mooi mag maken. Zoals Esther in de bijbel voorbereid werd voor de koning, worden ook wij voorbereid voor onze Koning Jezus. Hij wil dat wij in onze volle identiteit staan en in de spiegel vol trots naar onszelf kijken. Wij zijn perfect gemaakt, zie jij dat ook?

Joke

Joke van 't hof

Inside Outpaint.

Joke is creatief therapeut en volgt op dit moment de opleiding toegepaste psychologie.

Ze heeft een passie voor schilderen, ze kwam hierachter toen ze zelf een schilderworkshop volgde. Na deze workshop heeft zij de basisspullen aangeschaft en heeft ze dit steeds meer en meer uitgebouwd. Ze heeft een aantal jaren les gehad voor verschillende schildertechnieken en gaandeweg ontdekte Joke dat schilderen helend kan werken tijdens de verschillende seizoenen van ons leven. 

Laurien Blom

Laurien BLom

Cross Yoga.

Na haar opleiding theologie en antropologie heeft ze een christelijke yoga opleiding gevolgd.

Ze wil je tijdens de lessen dan laten genieten van de oefeningen en je zo meer laten ontdekken van jezelf en van God

PEPP

Maaike Huijgen

Natural Lifestyle.

Boerin Maaike en haar team onderhouden de natuur op de Eemlandhoeve. Door hun werk is de biodiversiteit op het erf enorm. Maaike zet zich er met hart en ziel voor in dat de beplanting op het erf beschermd blijft, zodat ook zeldzame planten en bloemen de ruimte krijgen.                                 

Van 2002 tot 2005 volgde boerin Maaike Huijgen, een opleiding bos- en natuurbeheer met als doel om de ‘vrije gronden’ (niet weiland en niet tuin) van de Eemlandhoeve zodanig te beheren dat er optimale voorwaarden gecreëerd konden worden zowel in aanleg als in onderhoud voor veel soorten planten en in het kielzog daarvan andere organismen.

Maaike heeft ontzettend veel verstand van de volgende onderwerpen:

  • Lifestyle: recyclen, upcyclen nowaste, repareren, etc.
  • Food and health: streekproducten, wildplukken, voedselverspilling voorkomen
  • Living with nature 

Antoine Goedhart

Power Hour.

Ik ben Antoine en enorm sportfanaat. Nadat ik een tijd lang gewerkt heb als personal trainer en fysiotherapeut werk ik nu met veel plezier in de medische industrie. Creatief zijn in het aanbieden van trainingen zonder al te veel apparatuur vind ik enorm leuk.

Sabrina Bon

Sabrina Bon

Massage.

Sabrina Bon- van Bavel, van Wellness Klooster @uitdedrukte

Sabrina vertelt:

‘Omdat ik graag dicht bij mensen sta, heb ik in 2005 besloten om naast mijn kantoorbaan een opleiding sportmassage bij het NGS te volgen. Wat is dat een goede keuze geweest! Stapje voor stapje is het gelukt om als zzp’er de overstap te maken van de kantoorwereld naar de massagewereld. Het paste veel beter bij me om met m’n handen en met mensen te werken. Ik vind het belangrijk om de kwaliteit van de zorg te kunnen garanderen. Daarom volg ik nieuwe ontwikkelingen en blijf ik mijn kennis uitbreident