Team PEPP stelt zich voor

Sida digristina-van Diermen

Initiatiefneemster en eigenaar PEPP Center, medeschrijfster van Leef Vrij

Ik heb een passie voor mijn naaste en wil graag dat het met iedereen goed gaat. Daarom koos ik vroeger waarschijnlijk ook voor de zorg, ik heb lang als praktijkondersteuner gewerkt. Later heb ik een ander pad gekozen, ik mocht verschillende bijbelscholen volgen en daar ontdekken hoeveel waardevolle lessen er in de bijbel staan, lessen die bijdragen aan je lichamelijke en geestelijke gezondheid. De wens is ontstaan om anderen een plek te bieden om tot rust te komen, te genieten, te reflecteren, te leren en vooruit te kijken. Naast de waardevolle lessen uit de bijbel heb ik ook een passie voor gezonde voeding en het goed verzorgen van je lichaam. 

Met al mijn passies kan ik bezig in het PEPP Center. 

Een plek van hoop, verfrissing en persoonlijke groei.

Henrieke Koelewijn

Medeschrijfster van Leef Vrij

Vanaf een jonge leeftijd wist ik al dat ik graag mensen wilde helpen. Mijn droom was altijd om psycholoog te worden. In 2017 ben ik afgestudeerd als Toegepast Psycholoog, met de hoofdstroom klinische psychologie. Na het behalen van mijn diploma heb ik vijf jaar gewerkt als casemanager bij Kadera Aanpak Huiselijk Geweld in Zwolle. Hierna heb ik een korte periode gewerkt als persoonlijk begeleider/ GGZ agoog. Toch paste de doelgroep slachtoffers van huishoudelijk geweld beter bij mij. Daarom werk ik op dit moment als maatschappelijk werker bij Kwintes bij het team Begeleiding en Opvang bij Huiselijk Geweld.

Daarnaast ben ik moeder van een prachtige zoon, waar ik erg trots op ben en onvoorwaardelijk veel van houd. God heeft altijd een belangrijke rol in mijn leven gespeeld. Jezus is mijn grote voorbeeld, ik probeer net als Hem, alles te doen vanuit liefde, vrede en geloof.

Ik help graag mensen naar een gezond, veilig en goed leven door een spiegel te zijn van Gods goedheid en liefde. Mijn passies liggen op het gebied van geloof, psychologie en een gezonde levensstijl. Deze drie dingen combineer ik dan ook het liefst, om mensen op een positieve manier vooruit te helpen en hen in de kracht van hun leven te zetten. 

Greethe Hanekamp

Tikva Online

Tikva is het Hebreeuwse woord voor ‘hoop”, “verwachting” en “geloof.”

Mijn naam is Greethe en sinds begin 2022 ben ik Tikva-instructrice. Ik ben de opleiding tot Tikva-instructrice gaan volgen omdat ik geboeid ben door de verbinding tussen geest, ziel en lichaam.

Tikva is een vorm van bewegen en een ontspanningsmethode. De bewegingen zijn eenvoudig en effectief. Ze vergroten de mobiliteit, zorgen voor een verbeterde ademhaling en een verhoogde bloedcirculatie. De bloedcirculatie stimuleert de flexibiliteit en stabiliteit van het lichaam. Tijdens de les klinkt er rustgevende muziek en worden er liefdevolle en hoopgevende woorden uit de Bijbel gesproken.

Tikva is gebaseerd  op christelijke waarden.

Wat je tijdens de les nodig hebt is een matje, een dekentje en als je het fijn vindt ook een kussentje. We doen de les op blote voeten of op sokken.

Het lijkt me leuk je te zien tijdens één van de lessen!

Fysiotherapie

Alie Schipper

Seek, Abide and Listen.

Alie is sinds 1985 aan het werk als fysiotherapeute en sinds 2011 aan het werk als volledig bekkenfysiotherapeute. Ze helpt mensen daarnaast ook op het gebied van ontspanning en ademhaling. 

Alie zet haar talenten in bij het PEPP-Center. Alie is ervan overtuigd dat er iets wonderbaarlijks beschikbaar is, dat echte rust en vrede geeft. Een vrede en rust die diep doordringt in je lichaam, ziel en geest. Deze rust en vrede is niet van de wereld, maar komt van de Bron van liefde zelf, namelijk God. Deze Bron kan jou liefde, blijdschap, vrede, rust en kalmte geven. Er is niets wat hier tegenop kan en niets wat je zo blijvend kan vullen als deze Bron van liefde.

Sarita Dans

Sarita Makhan

Dance Art Expression.

Ik ben Sarita, een enthousiast, positief en een kleurrijk persoon. Als ik ervoor ga, ben ik meestal niet te stoppen. Zo ook met mijn passie voor het vlaggen.

Ik kwam hiermee in aanraking op het moment dat ik mij in het diepste dal van mijn leven bevond. In een workshop leerde ik dansen met vlaggen en dat terwijl ik zei dat ik nooit meer zou dansen, maar God zei: Kom en dans!

Ik kwam weer in beweging door een stap voorwaarts te doen. Ik heb me verder toegerust en mag ik deze expressie inzetten in mijn kerk tijdens de aanbidding. Dankbaar! Het geeft mij troost, herstel en kan ik mijn emoties doorvoelen. Nu 3 jaar verder wil ik mijn talent inzetten voor Gods Koninkrijk en anderen hierin meenemen.

Sharon

Salon PUUR, de natuurlijke kapper voor jou!

In een ontspannen sfeer kun jij naar de kapper. Je kan verschillende behandelingen ondergaan. Je geniet bijvoorbeeld van een heerlijke hoofdhuidmassage met pure producten. Ook krullen knippen is mogelijk. Sharon werkt met een prachtige lijn producten PURE ELEMENTS ‘science & nature in harmony’ Deze producten kun je ook kopen in de (web)shop van PEPP.

PURE ELEMENTS staat voor een duurzame, zuivere en frisse benadering van haarverzorging.
Harmonie tussen wetenschap en natuur.
Een mooie combinatie van zuivere plant & bloem extracten, zuivere essentiële oliën en wetenschappelijk gefundeerde ingrediënten.
Ook kinderen zijn van harte welkom.
Sharon heeft al jarenlang ervaring met het knippen van kinderen.
Tijdens het knippen is er voor hen een leuk presentje.

Op donderdag kun je zonder afspraak komen tussen 9-13.30 uur.

Op dinsdag, vrijdag en zaterdag op afspraak (bel of app Sharon 06-55261217)

Joke

Joke van 't hof

Inside Outpaint.
Joke is creatief therapeut en heeft de studie toegepaste psychologie reeds lange tijd afgerond. Ze heeft een passie voor schilderen, ze kwam hierachter toen ze zelf een schilderworkshop volgde. Na deze workshop heeft zij de basisspullen aangeschaft en heeft ze dit steeds meer en meer uitgebouwd. Ze heeft een aantal jaren les gehad voor verschillende schildertechnieken en gaandeweg ontdekte Joke dat schilderen helend kan werken tijdens de verschillende seizoenen van ons leven.