transformatie Traject: Leef vrij

Transformatie traject Leef Vrij

Aanmelden voor het traject of meer info?
Stuur dan een mailtje naar info@peppcenter.nl of neem telefonisch contact op: 06-1086504

Wil jij meer leven vanuit vrede, rust en ontspanning? Wil jij meer verbinding met jezelf en God? Dan is dit transformatie traject wat voor jou! Op basis van ons boek hebben we een prachtig en uniek transformatie traject gemaakt. Het Transformatie traject: Leef Vrij start op dinsdagavond 29 augustus 2023 en er is plek voor 12 personen, dus meld je snel aan!

Het begin van het Transformatie traject: Leef Vrij

Het is alweer 2 jaar geleden dat ons boek Leef Vrij verscheen. We kijken terug op mooie momenten en hebben veel positieve reacties en getuigenissen mogen ontvangen van verschillende lezers. Hier worden wij heel blij en enthousiast van! We hebben gemerkt dat Leef Vrij een zegenrijke invloed heeft gehad op levens van mensen. Aan het begin van het schrijven van Leef Vrij ontstond al onze droom om er een transformatie traject aan te koppelen. Zodat we echt met mensen en met God de diepte in konden gaan om een meer vrij, ontspannen en vredig leven te creëren. En nu is het zover! De afgelopen maanden zijn we aan de slag gegaan met het vormen van een prachtig en uniek transformatie traject gebaseerd op ons boek.

Onze basistekst voor dit transformatie traject is uit Mattheus 11:28:

’Ben je vermoeid, uitgeput, opgebrand door religie? Kom tot mij. Ga weg met Mij en jouw leven zal hersteld worden. Ik zal je laten zien hoe je werkelijk tot rust kunt komen. Wandel met Mij en werk met Mij. Kijk toe hoe ik het doe. Leer het ongedwongen ritme van genade. Ik zal niets opleggen dat niet bij je past of te zwaar is. Houd mij gezelschap en je zult leren om vrij en gemakkelijk te leven’

Een prachtige belofte vanuit Gods woord. Is het echt mogelijk om zo te leven? Jazeker, maar transformatie begint door je denken te vernieuwen. En dat is precies waar we in dit traject intensief mee aan de slag gaan.

Romeinen 12:2 zegt: ‘En word niet aan deze wereld gelijkvormig, maar word veranderd door de vernieuwing van je gezindheid (denken) om te kunnen onderscheiden wat de goede, welbehaaglijke en volmaakte wil van God is.

Hoe ziet het Transformatie traject Leef Vrij eruit?

29 augustus 2023 starten we weer met een nieuw Transformatie traject ‘Leef Vrij’ voor vier maanden. Het traject bestaat uit 8 bijeenkomsten op de dinsdagavond van 19:45 – 22.00. Tijdens deze bijeenkomsten zullen wij dieper ingaan op de 7 sleutels van het boek Leef Vrij: Identiteit, Goed genoeg, Waarheid, Vertrouwen, Aandacht, Autoriteit en God alleen. Daarnaast gaan we ook actief aan de slag door middel van gesprekken, opdrachten en workshops. De workshops die aan bod zullen komen tijdens de bijeenkomsten zijn: Soaken, Christelijke meditatie, Seek, Abide & Listen, Beweging, Inside Outpaint, Bemoediging en Feest.

Je mag in de maanden van het Transformatie traject: Leef Vrij ook genieten van:

 • 1 x Boek Leef Vrij t.w.v €24,95,-
 • 2x Cheer Up PEPP arrangement t.w.v. €39,90,-
 • 2x Tikva Audio t.w.v €10,-
 • 1x Arrangement Puur PEPP Wellness t.w.v €30,-
 • een goodie bag met natuurlijke verzorgingsproducten,

Tijdens het traject begeleiden we maximaal 12 personen. Iedereen heeft zijn of haar eigen unieke reis af te leggen in dit leven. Hierdoor heeft ook een ieder inzicht, bemoediging en aanmoediging nodig op een ander punt in die reis. In dit Transformatie Traject willen we aandacht hebben voor een ieder en ervoor zorgen dat jij verder komt, nieuwe inzichten opdoet en dat Gods beloften landen van je hoofd naar je hart. Zodat er geloof ontstaat om daarna dingen te veranderen in je leven.

Dus kortom met het Transformatie traject: Leef Vrij streven we er naar dat jij meer diepgang, groei en vernieuwing van je denken ontwikkelt.

Wat vragen we van jou?

Om dit Transformatie Traject tot een succes te maken is het belangrijk dat je voor elke bijeenkomst een aantal opdrachten maakt. Die bestaan voornamelijk uit het lezen van het boek Leef Vrij en het uitvoeren van de bijbehorende uitdagingen die genoteerd staan in het boek. Daarnaast is het belangrijk dat je aanwezig bent bij elke bijeenkomst en dat je na elke bijeenkomst een kort reflectieverslag maakt aan de hand van drie vragen. Dit verslag lever je bij ons in, zodat we mee kunnen kijken in jouw transformatie proces en (positieve) feedback kunnen geven.

Het Transformatie traject: Leef Vrij in het kort:

 • Het Transformatie traject start op 29-08-2023 t/m 12-012-2023
 • De 8 bijeenkomsten vinden één keer per twee weken plaats op dinsdagavond van 19:45 tot 22:00, bij PEPP center in Bunschoten – Spakenburg.
 • Een knusse en intieme setting, er is plek voor max. 12 personen.
 • We gaan in op de 7 sleutels van het boek Leef Vrij: Identiteit, Goed genoeg, Waarheid, Vertrouwen, Aandacht, Autoriteit en God alleen. 
 • Er zullen verschillende workshops gegeven worden (o.a.: Soaken, Seek, Abide & Listen, Christelijke meditatie, Inside Outpaint)
 • Geniet tijdens dit traject van heerlijke extra’s zoals: 2x Cheer Up PEPP Arrangement, 2x Tikva Audio, Arrangement Salon Puur, Boek Leef Vrij, Goodie bag met natuurlijke verzorgingsproducten..

Prijs: €249,- per persoon

Aanmelden of meer info? Stuur dan een mailtje naar info@peppcenter.nl 

Of neem telefonisch contact op: 06-1086504