transformatie Traject: Leef vrij

Hybride of online Transformatie traject Leef Vrij

 

Aanmelden voor het traject of meer info?
Stuur dan een mailtje naar info@peppcenter.nl of neem telefonisch contact op: 06-10865044

Wil jij meer leven vanuit vrede, rust en ontspanning? Wil jij meer verbinding met jezelf en God? Dan is dit transformatie traject wat voor jou! Op basis van ons boek hebben we een prachtig en uniek transformatie traject gemaakt. Het Transformatie traject Leef Vrij volg je deels thuis en deels in PEPP (hybride) of helemaal online en kun je vanaf september 2023 op elk gewenst moment starten. Dit traject kun je individueel of samen met bv een zus of vriendin volgen.

Het begin van het Transformatie traject: Leef Vrij

Het is alweer 2 jaar geleden dat ons boek Leef Vrij verscheen. We kijken terug op mooie momenten en hebben veel positieve reacties en getuigenissen mogen ontvangen van verschillende lezers. Hier worden wij heel blij en enthousiast van! We hebben gemerkt dat Leef Vrij een zegenrijke invloed heeft gehad op levens van mensen. Aan het begin van het schrijven van Leef Vrij ontstond al onze droom om er een transformatie traject aan te koppelen. Zodat we echt met mensen en met God de diepte in konden gaan om een meer vrij, ontspannen en vredig leven te creëren. En nu is het zover! 

Onze basistekst voor dit transformatie traject is uit Mattheus 11:28:

’Ben je vermoeid, uitgeput, opgebrand door religie? Kom tot mij. Ga weg met Mij en jouw leven zal hersteld worden. Ik zal je laten zien hoe je werkelijk tot rust kunt komen. Wandel met Mij en werk met Mij. Kijk toe hoe ik het doe. Leer het ongedwongen ritme van genade. Ik zal niets opleggen dat niet bij je past of te zwaar is. Houd mij gezelschap en je zult leren om vrij en gemakkelijk te leven’

Een prachtige belofte vanuit Gods woord. Is het echt mogelijk om zo te leven? Jazeker, maar transformatie begint door je denken te vernieuwen. En dat is precies waar we in dit traject intensief mee aan de slag gaan.

Romeinen 12:2 zegt: ‘En word niet aan deze wereld gelijkvormig, maar word veranderd door de vernieuwing van je gezindheid (denken) om te kunnen onderscheiden wat de goede, welbehaaglijke en volmaakte wil van God is.

Hoe ziet het Transformatie traject Leef Vrij eruit?

Je kunt op elk gewenst moment starten met het Hybride of Online Transformatie traject ‘Leef Vrij’. 

Hybride volg je deels thuis en deels in PEPP. Online kan je volledig vanuit huis doen. Het duurt ongeveer 4 maanden. Je kunt dit traject ook samen met bv een vriendin doen. 

We zullen dieper ingaan op de 7 sleutels van het boek Leef Vrij: Identiteit, Goed genoeg, Waarheid, Vertrouwen, Aandacht, Autoriteit en God alleen. 

Hybride Traject Leef Vrij:

Je leest thuis het boek, kijkt videolessen en daarnaast gaan we ook actief aan de slag door middel van vragen, opdrachten en workshops. De workshops die aan bod zullen komen tijdens het traject zijn oa  Seek, Abide & Listen, Soaken, Inside Outpaint en Meditatie wandeling.

Je mag in de maanden van het Transformatie traject Leef Vrij ook genieten van:

 • 1 x Boek Leef Vrij t.w.v €24,95,-
 • Start en eindgesprek met Henrieke en/of Sida.
 • 2x Cheer Up PEPP arrangement t.w.v. €39,90,-
 • 2x Tikva Audio t.w.v €10,-
 • 1x Arrangement Puur PEPP Wellness t.w.v €30,-
 • een goodie bag met natuurlijke verzorgingsproducten 
 • Afsluitend geniet je van een heerlijke biologische lunch.
 

Online Traject Leef Vrij:

Je leest thuis het boek, kijkt videolessen en daarnaast gaan we ook actief aan de slag door middel van vragen, opdrachten, reflectie en een online workshop.

Je mag in de maanden van het Transformatie traject Leef Vrij ook genieten van:

1x Boek Leef Vrij t.w.v. €24,95

2x Tikva Audio t.w.v. €10

Een goodie bag met natuurlijke verzorgingsproducten

Een start en eindgesprek via zoom met Henrieke en/of Sida

Iedereen heeft zijn of haar eigen unieke reis af te leggen in dit leven. Hierdoor heeft ook een ieder inzicht, bemoediging en aanmoediging nodig op een ander punt in die reis. In dit Transformatie Traject willen we aandacht hebben voor een ieder en ervoor zorgen dat jij verder komt, nieuwe inzichten opdoet en dat Gods beloften landen van je hoofd naar je hart. Zodat er geloof ontstaat om daarna dingen te veranderen in je leven.

Dus kortom met het Transformatie traject Leef Vrij streven we er naar dat jij meer diepgang, groei en vernieuwing van je denken ontwikkelt.

Wat vragen we van jou?

Om dit Transformatie Traject tot een succes te maken leggen we je alles in een begin gesprek goed uit. Verder vragen we van jou om het programma te volgen. Dit bestaat uit het lezen van het boek Leef Vrij, volgen van videolessen, workshops en het uitvoeren van de bijbehorende uitdagingen die genoteerd staan in het boek. Daarnaast is het belangrijk dat je na elke sleutel een kort reflectieverslag maakt aan de hand van vier vragen. Dit verslag lever je bij ons in, zodat we mee kunnen kijken in jouw transformatie proces en (positieve) feedback kunnen geven.

Het Transformatie traject: Leef Vrij in het kort:

 • Hybride: deels thuis en deels in PEPP.
 • Online: volledig thuis te volgen.
 • Individueel te volgen of samen met iemand.
 • Persoonlijke aandacht
 • We gaan in op de 7 sleutels van het boek Leef Vrij: Identiteit, Goed genoeg, Waarheid, Vertrouwen, Aandacht, Autoriteit en God alleen. Dit boek lees je thuis.
 • Verschillende vormen van lessen zoals Videolessen, Seek, Abide & Listen, Inside Outpaint, Meditatie Wandeling etc
 • Geniet tijdens dit traject van heerlijke extra’s zoals: 2x Cheer Up PEPP Arrangement (h), 2x Tikva Audio (h+o), Arrangement Salon Puur (h), Boek Leef Vrij (h+o), Goodie bag met natuurlijke verzorgingsproducten (h+o) en heerlijke biologische lunch (h).

Prijs Hybride: €249,- per persoon

Prijs Online: €199 per persoon

Aanmelden of meer info? Stuur dan een mailtje naar info@peppcenter.nl 

Of neem telefonisch contact op: 06-1086504