PEPP logo
afspraak maken

Activiteiten

Arrangementen

Behandelingen

Workshops

Evenementen

Over

Sida-Digristina-van-Diermen vrijstaand

Een unieke plek waar je heerlijk kunt ontsnappen aan de dagelijkse hectiek

Welkom aan boord van ons PEPP Center - een oase van hoop, verfrissing en vernieuwing te midden van de uitgestrekte oceaan van het leven. Net als een vliegdekschip op de woelige golven, bieden wij jou de essentiële brandstof en onderhoud om jouw reis met hernieuwde kracht te vervolgen.
 
Bij ons vind je een scala aan activiteiten en diensten die speciaal zijn ontworpen om jou te helpen ontspannen, reflecteren, genieten en weer kracht op te doen. Onze missie is eenvoudig: we willen dat het goed met je gaat! En daarbij staat het fundament van Gods liefde voor jou altijd centraal. Hij ziet jou, Hij wil het beste voor je, en wij zijn er om je daarbij te ondersteunen.

Wat staat er als eerste op jouw agenda? Neem een kijkje op onze 'voor jou' pagina en boek jouw moment van ontspanning. En terwijl je hier bent, vergeet niet een kijkje te nemen in onze shop, waar je heerlijke natuurlijke verzorgingsproducten, leuke cadeautjes en pre-loved kleding kunt vinden.
 
Welkom bij het PEPP Center, namens ons allemaal.  

Sida

Het PEPP-team

Aan het PEPP Center werken onder andere deze vrijwilligers en professionals mee:

Alie Schipper

Seek, Abide and Listen docent
Alie is sinds 1985 aan het werk als fysiotherapeute en sinds 2011 aan het werk als volledig bekkenfysiotherapeute. Ze helpt mensen daarnaast ook op het gebied van ontspanning en ademhaling.

Annebeth Broer

Ontspanningstherapeut
Annebeth heeft een passie om vrouwen in Gods rust, vrede en tegenwoordigheid te brengen, zodat God Zijn herstel kan uitvoeren. Naast masseren bemoedigd ze graag mensen met inspirerende blogs en artikelen op social media en haar website inderust.nl

Daniëlle Kurvers

Tikva®-instructrice

Henrieke Koelewijn

Leef Vrij docent
Henrieke Koelewijn studeerde Toegepaste Psychologie. Ze is werkzaam als hulpverlener bij Kwintes in het team begeleiding en opvang bij huiselijk geweld. Ze is schrijfster van Leef Vrij en heeft een passie voor onderwijs uit de bijbel.

Joke van 't Hof

Inside Outpaint docent
Joke is creatief therapeut en heeft de studie toegepaste psychologie reeds lange tijd afgerond. Ze heeft een passie voor schilderen, ze kwam hierachter toen ze zelf een schilderworkshop volgde. Na deze workshop heeft zij de basisspullen aangeschaft en heeft ze dit steeds meer en meer uitgebouwd. Ze heeft een aantal jaren les gehad voor verschillende schildertechnieken en gaandeweg ontdekte Joke dat schilderen helend kan werken tijdens de verschillende seizoenen van ons leven.

Sarita Makhan

Dance Art docent
Sarita is een enthousiast, positief en een kleurrijk persoon. Als ze ergens voor gaat, is ze meestal niet te stoppen. Zo ook met haar passie voor het dansen met vlaggen en ze neemt je graag hierin mee. Door te gaan dansen heeft Sarita troost en herstel ondervonden en is ze in staat om haar emoties beter te doorvoelen.

Sharon Koelewijn

Salon PUUR kapster
Sharon combineert haar Salon Puur met het werken in de kinderopvang.

Sida Digristina

Eigenaar, bemoediger en Leef Vrij docent
Sida heeft passie voor haar naaste en het geven van praktisch Bijbels onderwijs. Ze is eigenaresse van het PEPP Center in Bunschoten waar ze het welzijn van mensen bevordert met methoden uit Gods wijsheid en schepping. Ze is schrijfster van het boek Leef Vrij en een echte 'creator'. Met haar liefde en enthousiasme geeft ze je altijd een welkom gevoel en staat ze altijd klaar voor bemoedigend gesprek.